LUNCHKAART


VOOR TE DELEN


ZUURDESEMBROOD – BRUINE BOTER €5

PANCETTA GALLEGA ( GEDROOGD RUNDSVLEES ) €16

IBERICO HAM DE CEBO DE CAMPO + LARDO €16

TRAAG GEGAARDE DUROC VARKENSRIBBEN – GEPOFT VET – DASLOOK KAPPERS €14


VOORGERECHTEN


GEPOFTE SPITSKOOL – BOTERMELK – MOUT €10

ZUURDESEM KROKANT BROOD

(Wij raden aan om 2 keuze te nemen als lunch per persoon.)

TARTAAR TXOGITXU – PICKELS – WATERKERS €10

GEROOKTE MAKREEL – DILLE – MIERIKSWORTEL €8

MOOIE MEID - EI – GARNAAL €10

BLOEDWORST – RODE BIET – GEFERMENTEERDE RODE KOOL €8


DESSERTEN


BROWNIE – BRUINE BOTER – HONING KARAMEL €10

HERFSTFRAMBOOS – GEFERMENTEERDE RABARBER – RODE SHISO €10


Avondmenu
van 14/10 tot 16/10

Voorgerecht :
*Koolrabi- bisque - zalmforel

Hoofdgerecht :
*Fazant - knolselder - girolles

Nagerecht:
* Herfst framboos- dille - gefermenteerde rabarber

|

Prijs 3 gangen menu
€42 pp.